Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 2, 2015

BYE-BYE 3G, HELLO 4G

Dasar nak menjakun jap
Orang lain dah lama dah berhijrah ke 4G esah oi..
Ko baru terkedek2 nak berhijrah..hahahaha
Whatever la noks... janji hijrah kan...

Ni gara2 dapat sms ni la ni
Saja gatal nak pi tuko kat Maxis Center


Senang & cepat je prosesnya
Isi borang, pastu kasi IC
Pastu terus dapat simkad baru.. 
2jam pastu dah boleh guna..

Tu dia 4G dah keluar yo!
Patut la selama ni asyik keluar 3G je walopun henfon aku support 4G 
Ingatkan tepon aku ni cap ayam ke apa
rupanya kena pakai simkad 4G baru la keluar 4G..hehehehe
nampak beno bengap selama ni..[tutup muka]


** Aku pengguna tegar HOTLINK je..

6 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah makin laju lah tenet yani nanti..
pastu data pun banyak kan

Melissa Muklis said...

bestnyaa ! Lissa masih setia dengan 3g.. haha T_T

idzwa kamaruddin said...

hello ingt u je ke baru pakai 4G?? i tak pakai lagi..kekekeke..tak terpegi lagi maxis tau..hehehe..

SYANI said...

Kak Hayati,
Takde banyak data pun.. masih lagi mencari free WiFi di mana2...hahahaha

SYANI said...

Melissa,
Takde mana bestnya pun... Rasa cam sama je dengan 3G tu.. Tapi gatal nak tuko simkad tu juga..hehehehe

SYANI said...

Idzwa,
Jom tuko.. benda free je pun..