Monday, November 16, 2015

TURUN KELAS

Minggu lepas saja la cek result periksa anak2 kat SAPS
[sekarang kan senang.. semua main online jer..]
Result diaorang pun idak le gempak2 sangat cam anak2 orang lain
Tapi ok la ada improvement dari pertengahan tahun

Cumanya, untuk tahun depan diaorang kena turun kelas
Sekarang diaorang kat kelas A [kelas yang pertama]
Untuk next year dua2 turun ke kelas B [kelas kedua]
Herm.... nak marah pun tak guna kan...hahahaha
Ok la, aku kasi kelonggaran kalau turun kelas pun takat kelas ke2 je
Jangan turun ke kelas 3-4 dan seterusnya udah le
[sekolah anak2 aku ada 7 kelas untuk setiap darjah]

Result Adib


Result Aleeya



Segan lak aku nak tepek markah anak2 aku tu
so aku padam je la...
Banyakkan subjek2 diaorang tu... Sampai belas2...


Takpe la anak2 oi..
Mak korang ni pun selalu gak turun naik kelas
Semoga di kelas baru & classmate baru korang akan lebih fokus dari sebelumnya.






3 comments:

Rizziela said...

x per... yg penting ada peningkatan.. setiap anak2 x sama

Nafira usof said...

Saya pon x bagi tekanan sgt kat anak2.
cuma saya selalu pesan buat yang terbaik dan termampu.
kalo dapat keputusan baik mama bagi reward. kalo x berapa baik, mama x marah.

memang kesian kan tengok bilangan subjek dorang.. itu baru sekolah rendah. memang stress. kita dulu x de banyak lagu tu kan~

idzwa kamaruddin said...

takpe ade mase lagi..pelan pelan tak boleh nak pakse sgt kan bdk2 skrg ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...