Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 19, 2015

TOUCHING WISHES

Birthday aku semalam, cam biasa la ramai la yang wish kan
Thanks ye korang semua
Walopun kat group wasap aci kopipes je...hehehehehe
Tak kisah le tu....

Tapi dalam banyak2 wishes tu
ada gak le yang agak touching pada aku
Ni adik aku yang tulis
Tak tau la hang kopipes kat mana ayat2 ni angah oi
atau hang karang sendiri
Tapi serious rasa touching gile
[memang aku tak ngam dengan dia masa dulu2]




Secondly ni dari anak2 sedara nun jauh di Mersing nun
Walopun dah sekerat je perkataan tu nampak
tapi maklong paham korang [read: mummy korang] tulis apa tu
Thank you...

Love uols muah....muah...




3 comments:

Nafira usof said...

adik badik nih, gadoh setara mana pon tetap kita sayang dorang kan.
ZUra pon masa kecik2 selalu gak bergadoh ngan adik. tapi skrg bila masing2 dah jauh.. rindu plak kat dorang. bila ade cuti panjang mesti plan betol2 utk kumpul ramai2. sonok dpt bergosip.

lieyalatif said...

happy belated besday syani...may Allah bless u n happy2 selalu....

(^_-)V said...

Hehe hbty mak long alisya & sofea..semoga maklong sekeluarga sentiasa berbahagia bersama keluarga..walaupun duk masih di semenanjung, tapi jarak nak jumpa terasa jauh betul..alisya la especially asek tanya nak balik kampung, lagi2 bila dia tengok gambar raya..hukhuk..