Monday, October 19, 2015

TUNJUK KUASA

Pagi semalam saja la bawa anak2 jenjalan sekitar kawasan rumah
Pagi2 lagi diaorang dah bangun
So lepas mandikan diaorang [sebab masing2 dah lenjun dengan ayor kencing]
Bawa la deme jenjalan ronda2...

Selalu Jasmin yang duduk dalam stroller
Tapi Amira la pulak memerap nak dukung
Aku is tak larat nak dukung, so offer je la dia duduk dalam stroller
Nasib la dia nak
Jasmin pulak, udah suruh pakai kasut, maksudnya dia nak jalan sendiri le tu

Udah sampai kawasan rumah Cik Besah
Jasmin pulak nak tolak stroller tu
Kuat juga dia rupanya wei... jauh gak dia tolak stroller tu
[dengan Amira di dalam stroller tu]

Bersungguh2 Jasmin menolak stroller tu







Nah tengok videonya...
video

Nampak??? Hebat tak hebat adik tolak kakak yang 10kg lebih..


Dah round satu lorong, Jasmin pun dah give up
Penat le tu kan...
So suruh pulak mama tolak


Nak suruh mama tolak dua2 sekali
Kena masuk port bawah le ye dik...hehehehe


Memandangkan takde stroller twin, camni pun boleh la...
Pasrah le sesapa yang duduk bahagian bawah tu ye...
3rd class le katakan...

Kadang2 balik dari rumah babysitter camni la keadaan diaorang
Kadang adik duduk atas, kakak duduk bawah
Kadang2terbalik pulak.. ikut mood masing2..

3 comments:

Melissa Muklis said...

hehehe comelnyaaa :)

Nafira usof said...

kuat jugak si adiknye.. laju jugak dia tolak yer.
hehehe... comel sgt~

idzwa kamaruddin said...

thehehehe comel giler~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...