Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 28, 2015

PARUT ITU.....

Come across benda ni kat wall fb aku
Saja nak share kat sini
Tetiba aku lak rasa ngilu kat tempat yang berparut tu


Tak sangka aku pernah melalui saat2 camni
Kalau ingat2 balik... scary, gerun, ngilu, semua ada
Masa proses tu dok terbaring, tak tahu apa yang terjadi disebalik kain hijau tu
Kalau tengok video proses c-section tu, baru le tahu rupanya
macam mayat hidup dilapah2 kan semata2 nak keluarkan satu nyawa

Apapun proud to wear that scar....
Thank you Allah for choosing & blessing me with this opportunity.




5 comments:

Aini said...

belum pernah merasa c-zer. Dua dua sebelum ni normal. Tapi masa yang first melalak lalak tak tahan sakit sampai mintak Dr c-zer je nak cepat hilang sakit tu tp Dr tak bagi..hee..

Rizziela said...

mmg kesan x hilang sampai bila2.. selalu tunjuk kat anak2.. inilah kesan melahirkan mereka.. x baik lawan cakap mummy...sini sakit sangat bila anak2 lawan.. diaorang mcm faham

Melissa Muklis said...

heee. tengok pun sudah ngiluuu :D

eima said...

ngeri .... hmmmm

Nafira usof said...

lahirkan siapa ke czer?
Zura.. alhamdulillah semua lahir normal walaupon masa peknen ade jer darah tinggi. rezeki Allah nak bag lahir normal.