Thursday, October 22, 2015

ONE SIMPLE STEP TO A HAPPIER LIFE

Wawawawaa...
Tajuk kokesyen gitu.... cewah!

Tajuk beria omputeh, sekali isi kandungan cacamerba
Nasib korang la yang nak baca..

Semalam dah selamat terminate card credit hasben aku
LEGA sesangat


Walo idak dinafikan ada masa penting juga kredit kad ni kadang2
Tapi better tak payah pakai kalau rasa tak perlu 
dan adalah sangat no-no pada orang yang kurang disiplin 


Pasni kami hanya pakai 1 credit card sahaja untuk tujuan kecemasan.



2 comments:

Bunda_nora said...

Salam singgah dan salam ukhuwah dari BUNDA...

Melissa Muklis said...

kad kredit sorang atau satu family cukup satu. kalau banyak kadang-kadang bukan memudahkan, membebankan pula. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...