Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 7, 2015

TU DIA KOLEKSI

Saja nak tayang
Terjumpa few pics yang belum publish lagi..wakakaka

Sedar tak sedar banyak dah reta benda aku ni
Alhamdulillah rezeki Allah kasi
Koleksi lepas 2 bulan terjebak dengan AJ
Sapa terer cuba teka ada berapa helai??
[Sekarang dah makin bertambah]


Ni pulak koleksi shawl & bawal
Ni baru sebahagian
Sebahagian lagi dalam drawer atas tu
Siap letak dalam plastik sebab senang nak kemas
[belajo dari member gak]


Ni koleksi baju dalam almari pulak
sebahagian je ni.. segan nak tayang semua
kalau korang tengok sure pengsan...
huru hara susunan dalam lemari tu...hahahahah
Yang bergantung ni pun dah penuh sesak & sendat
Nak kena beli lemari pulak ker????

Dah banyak camni pun, napsu nak beli baru still ada lagi
Astaghfirullahalazim....
Bila nak insap ni pompuan????



7 comments:

idzwa kamaruddin said...

tenganga! uiii banyak nyerrrrr

uncle gedek said...

Oh? letak dalam plastik?

Mula2 tengok ingat rak kedai jual spender.... haha!

SYANI said...

Idzwa,
Takyah nak ternganga sangat la.... Ko punya collection rasanya lagi banyak dari ni...hehehehe

SYANI said...

Uncle,
Agak2 la nak kata spender... sabo je la..

eima said...

byk nye hai ...... fuhhhh

Melissa Muklis said...

waw.. macam kedaii. haha

Nafira usof said...

fulammmakkkkkkk... juling mata nengok.
kemain banyak koleksinye. dah gaya nak buat bisnes dah. hahahaha
cantek lah susun tudung tu. mana ek beli plastik tuh.. berkenan pulak ngan plastik tuh.