Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 16, 2013

PEMBARIS MAGIK

Semalam aku pi beli barang2 perkakas sekolah anak aku
Segala macam nak beli
Nanti aku buat entry pasal ni

Stationeries adalah salah benda wajib beli
Semua nak baru kalau boleh katanya
Ye la.. kasi semangat sikit kat anak
Especially pada Adib yang fes time nak masuk sekolah kebangsaan.

Masa beli pembaris, Adib pilih pembaris Ben 10
Pada aku beli je la apa yang dia minat
[yang penting tak mahal...]
Ni la pembarisnya..
Pembaris ni magik tau
Apa yang magiknya???
Magik sebab boleh dipanjangkan...hahahaha
Aku rasa kome pun ramai dah tau kot
Aku je la yang jakun... 
Fes time tengok la katakan

Nampak tak??? Boleh lipat jadi pendek
Bila nak panjangkan pusingkan je kasi panjang...hehehehe
Macam² sekarang kan
Zaman aku dulu takde pun macam ni..

5 comments:

Nafira usof said...

oooooohhh.. bagus jugak nih. boleh jimat space. nanti nak carik jugak untuk My Anis~

Kesuma Angsana said...

menarik juga ni... nice header tu ! KA SUKA

Lynn Hamzah said...

hihihi...memang magik...budak2 memang suka...

Rasp said...

untung kan kids zaman skarang...
mcm2 benda best ada...
zaman kita dulu mana ada....

lieyalatif said...

ehh jakun kejap lieya hahaahah...pes time tgk nieh ....sungguh canggih laa alat tulis budak2 skrang...ni kalo si mia mija nampak mesti mintak gak sbatang....