Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 10, 2013

KALAU NAK KURUS MAKAN IKUT DARAH

Semalam opismate aku ada bagi pinjam buku
[sebelum ni memang dia pernah cerita ceriti pasal ni]
Buku tentang pemakanan mengikut jenis darah masing²

Kome pernah baca tak buku ni?

Dah sebab dia ada buku, aku cuma fotostat je la bahagian yang berkenaan dengan aku je
Ini pulak summary pemakanan la dari buku ni
[aku cedok dari google je]
Aku adalah darah 'O', so kena makan banyak protein la gitu 
Tapi banyak gak nak kena avoid...erm...erm...



6 comments:

lieyalatif said...

wow..menarik ni...baru tau ...

Rinna said...

Info yang bagus nie TQ for sharing.. :)

Lynn Hamzah said...

tq for sharing...nak copy utk diri sendiri...boleh yer...

SYANI said...

Lieya,
Saya pun baru tahu, terus share kat blog... gigih kan??

SYANI said...

Rinna,
U R Welcome

SYANI said...

Lynn,
Silakan.... takde hal punya