Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 4, 2013

MICROWAVE BARU

Hari tu saja la jenjalan menjenguk ke Lazada
[Tak habis2 nak mengonline shopping]
Saja la belek2 kitchen appliances yang ada
Tetiba terpandang pulak la microwave ada offer
Murah ko.... sampai aku tak hesitate langsung nak klik Buy Now

Memandangkan rumah aku tak pernah wujudnya microwave
So aku decide nak beli la sebijik
Kebetulan stok microwave tu ada 3 je
Tapi fikir2 balik baik aku belikan kat mak aku sekali
Rumah mak aku pun takde microwave gak
Nak2 mak aku pun tinggal berdua je dengan abah aku kat rumah
merangkap sekali sebagai hadiah pencen mak aku
Jadi la kan...

Ini la microwave baru tu
Brand Elba dengan kapasiti 20L
[Takde la aku jadi duta Pensonic memanjang kan]

Fit nicely atas table top aku...ewah..

Mak aku pun dah bawak balik microwave baru dia tu ke Ipoh masa dia datang rumah aku wiken baru ni
Tak tahu le dia dah rasmi ke belum
Masa hari mula2 tu katanya dia tak tahu nak letak kat mana...
[Rumah mak aku memang penuh dengan macam2 perkakas tau]

Apapun, happy sebab ada gadjet baru
Bajet semakfon aku tangguh dulu la...
[sebenonya nak tunggu tok laki sponsor]


2 comments:

(^_-)V said...

macam best je..ni yang buat gatai tangan nak click BUY NOW ni..hahaha

Nafira usof said...

wahhhh.. bestnye.. saya pon mencarik microwave.. bape harga lepas diskaun?