Thursday, December 19, 2013

BALANCE CUTI 2013

Bulan ni memang giat orang bercuti sebab nak habiskan annual leave
Opis aku boleh carry forward cuti 3 hari je
Setakat hari ni balance annual leave aku masih ada....



Dah plan nak spare 2 hari untuk bukak sekolah nanti
Nak kena menunggu si Adib pulak
So ada lagi 3.5 hari

Takde plan nak bercuti pun buat masa ni
Sebab takde planning ke mana2
Kalau takat nak duduk rumah, baik takyah cuti
Pening aku mengadap keje rumah bagai
Kalau cuti pun bukannya boleh berehat....

So peram dulu la cuti sehingga masa yang sesuai..

1 comment:

Rizziela said...

setiiap hujung tahun..mesti clear cuti :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...