Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 10, 2012

NAK CUBA MANA SATU??

Semenjak dah masuk 3 series ni.. sistem tubuh pun dah banyak mengendur
Nak pulak dah beranak pinak ni... atas bawah, luar dalam semua nak kena jaga
Memandangkan aku malas nak telan macam2 pil, so aku mencari kalau boleh produk yang all-in-one

So far, dah jumpa macam2 jenis supplement.. Sekarang ni pun aku cuma consume Jamu Ratu Dara (wink*wink*)
Tapi stok dah nak habis
Ingat macam nak try yang jenis bancuh2 tu
Setakat ni dah ada 3-4 jenis dalam permerhatian aku
Tengah bertimbang tara nak cuba mana satu antara:
 RM 89.90/14 sachet  [ada blog buat offer jual RM75 je]


 RM35.00 /10 sachet [kakak yang urut aku duk promote kat aku]


RM90/15 sachet [baru tertengok dalam paper bebaru ni.. nampak cam best]




Mana satu nak beli ek??? Sesape pernah try, cuba promote gile2 kat aku...

Mak aku minum PAMOGA, so far mak aku tu ok je aku tengok.. Tapi tang harga tu jenuh gak nak menten
RM165 sebotol [ada je blog yang offer murah sikit]


HELP!!!

11 comments:

munna said...

tak pernah makan jamu2 ni... masa pantang je makan...itupun tak pernah habis

Mama Likha said...

peningkan.... tp hdup di alaf baru ni msti kena cuba jgk benda2 ni utk tdk nmpk ketinggalan hihi... dlm byk2 tu kite amalkan u - queen. serius.. kite pun tk pcaya, blh nmpk perubahan pd diri terutama bila bsama suami.. cuba lah.. zte nk cuba kotak kedua dahni.... blog mne yg jual rm75...? zte beli rm90 sekali postage lah dear.. can share? tq :)

SYANI said...

Munna,
Tak boleh jugak kalau tak makan... At least vitamin untuk kekal cergas sepanjang hari..

|| NaFiRaa || said...

adehh.. x de ilmu lah dalam bab2 nih.. x boleh nak kongsi..

SYANI said...

Mama Likha,
Best ye U-Queen tu?? Cuba try www.mycomel.com. Offer sekolah RM76. Yang RM75.50 tu dah terlupa apa websitenya..

SYANI said...

Ya ampun,, typing error.. Offer sekotak ye RM 76.. [Tertulis offer sekolah lak.. ]

anbshop said...

New Dresses updated ! http://www.facebook.com/applenbunny.shop?sk=photos

rasp said...

satu pun lum pernah try...
tapi makan jamu nie ekceli mmg elok utk kesihatan kan...
masa berpantang jer amalkan...
lepas tu dah lupakan...

Sidratul Muntaha said...

lama giler dah tak mkn jamu
even masa time anka dulu mgm rajin mkn..
mmg even bdn gemuk pun..
otot2 tu pejal and sihat
lani
dha brnk dua
abis longgar
bkn tak nak mkn
tpi sbb menyusukan budak
tkut panas plak

Dalila Hamid said...

dela dok minum coco cologent power plus.... ok jugak... rm50 ada 30 paket utk stok sebulan

anna said...

akak kt tmpt kite wat facial dok promote ladies collogen tu..
tp x try pun lagi.. :)