Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 9, 2012

MATA UNGU

Finally... 
Ungu mata hitamku...
Beli jugak lens kaler violet ni..

7 comments:

yana halim said...

perghhh....ungu la pulak... hehe

Qhaifa Nur said...

macam mata minah salleh...
nak pakai tapi takuttttt....

SYANI said...

Kak Cho,
Sekali sekala tukar kaler lain lak..hehehe

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Saya memang asal pakai spek & contact lens. Sebelum ni pakai yang takde kaler. Saje je try yang kaler2.. Nampak lain sikit..hehehe

Memula pakai memang rasa takut tapi dah 10 tahun dah.. alah bisa tegal biasa kekdahnya

nur said...

Ungu tu.. Cayalah.. Cantik gak kan..

SYANI said...

Nur,
Kalau kaler yang agak naturak ok la.. Tapi kalau obvious sangat kalernya tu, nak pakai pun segan..

gadisBunga said...

ungu...cantik!!!


saya penah pakai mata kaler ijo - konon nak sama kaler dgn baju dulu. heheh