Tuesday, January 17, 2012

LATEST ADDICTION

Semenjak mengganti puasa secara terus menerus selama 5-6 hari ni
Ada masa bila hasben OT, so kena buka puasa dalam kereta jer
Jadi makanan apa yang paling senang nak makan on the go??
Kalau aku, yang paling senang & kenyang ialah B.U.N @ R.O.T.I

Sepanjang waktu berpuasa tu, ni la addiction terbaru aku 
Hari2 musti beli..hahahaha

Roti ni ada 3 perisa - Biasa, Cheese & Blackpepper. Tapi aku paling suka yang cheese..
Singgit sembilan kupang je satu..

5 comments:

mr icham said...

nampak macam sedap...tapi pi pam minyak,tak nampak pun menda alah nie...

SYANI said...

Aku selalu beli kat Petronas..

SYANI said...

Kalau tak jumpa ce cari kat Seven-E!

munna said...

munna pun tak pernah lagi nampak roti ni... nak cubalah

|| NaFiRaa || said...

EH~ tak pernah nampak pon roti nih.. hari tu gi shopping kat giant pon x nampak.. kena carik nih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...