Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 10, 2015

SAMPAI JUGA ROTATING JEWELRY ORGANIZER

Payah tul nak dapat make up organizer ni
Kalau cari kat Mudah @ Lelong pun harganya mahal nak mamxxx
Sampai ratus2 ko..
Walhal bendanya idak le beso mana pun

Dulu aku pernah beli kat MyDeal
Lama aku tunggu sekali dia kata out of stock
[Masa tekan BUY NOW tu idak le pulak kuar status Out of Stock tu]
Itu pun feedback lepas beberapa kali aku email
Nasib baik la aku dapat refund


Ni la bendanya yang aku nak sangat2 tu


Pastu hujung tahun lepas kuar balik iklan benda alah ni
Yang pasti lebih murah dari yang sebelum ni
Cepat2 tekan BUY NOW...hahahahah
Tapi terms & conditionnya, barang akan dipos dalam masa 4-8minggu selepas pembelian
Perghhhhhh... lama gile kan
Tapi sebab nak juga... sanggup tunggu tu


Jumaat lepas tetiba ada courier sampai
[opismate tolong ambikkan]
Baru aku teringat ada beli benda alah ni
Lama gile nunggu - ada la dalam sebulan setengah
Sampai aku pun dah lupa ..hehehehehehe

Balik rumah terus pasang ko...
Anak mengaruk pun, lantak ko lahhhhhhh
Itupun cepat2 pasang sebab pastu nak kejor tengok abang sado Zul Aripin @ Istikharah Cinta

Jeng...jeng....
Sudah beraksi di atas meja mekap
Sukaaaaaaa  sangat sebab nampak kemas je atas meja tu
Kakcik pun suka juga sebab benda tu boleh pusing2kan
[Jangan ranap dikerjakan dek Kakcik udah le...]






4 comments:

eima said...

tak review pun harga...seb baik kite tak pakai mekap .... so tak yah risau nk beli mende alah ni hehehhe

eMMe said...

wow..banyak nye barang2 Syani.. kalah saya punye, hehehe.. pakai yg asas je..takde meriah sgt... heee~ anak2 tau je la..mane leh tgk mende2 elok tersusun atas meja, mau ranap lipstik bedak compact mama dia.. so, mmg kene ltak tempat yg tersembunyi, heee~ meja solek adalah kosong...hehehee~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Sama la dgn kak atie..tak minat nak pakai alat2 makeup semua..pakai yg asas jer
Sbbnya tak reti nak bermakeup..heher

Eliss Mie said...

kalau aku beli agaknya apa yang aku letak..silap2 lain fungsinya..hehehe..maklumlah x de makeup sgt