Thursday, February 19, 2015

GAMBAR GERAK-GERAK

Seronok lak bila dapat buat gamber gerak2 ni
Ingat ada dalam cite Harry Potter je ke??
Kita sendiri pun boleh buat..... 
kalau menggunakan apps yang sesuai

Ha gambar yang gerak2 tu selalunya dalam format GIF kan
Haritu saja instal GIFMe camera kat playstore
Eh eh.. best pulak buat gambar gerak2 ni
Cam short video pulak

Ni Amira baru bangun tidoq
Terus buat peace


Jasmin pulak memang pesen suka hempas muka ke tilam



Kelakar la pulak gambar2 ni
Ingat nak hantar whatsapp kat hasben
Sekali rupanya Whatsapp tak support format GIF ni
Dia dapat gambar tak gerak2 le...
IG pun tak support rasanya
Nasib la blogger support format ni
Boleh la aku abadikan gambar ni kat sini...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...