Tuesday, February 17, 2015

OK FINE... AKU PUN GEMUK JUGA !

Standard la lepas kahwin, berisi sikit
Standard la masa mengandung gemuk
Standard la lepas beranak gemuk
Standard la menyusu anak - gemuk
[aku tak pernah lagi kurus bila menyusu anak- sebabnya asyik lapo je memanjang..hehehehe]

Ate???? Bila masa kurusnya???
Malas nak fikir la... 
pic kredit to fb

Terima la diriku seadanya
Ok la... aku gemuk dah sekarang ni


From size S,M to L, kadang2 terfit juga saiz XL
Redho je la...

Atenya...bila nak dapat body Miranda Kerr ni??
Tak dapat body Miranda Kerr, body Mariah Carey pun boleh la
[verangan la ko Esah!!!!]

Nasib la hasben tak manggei aku oi GEMUK cam hasben sapa tah kat dalam fb tu [yang tengah viral tu]
Kalau dia panggil gitu, meh aku hempap dengan betis balak aku ni...huhuhuhu

3 comments:

Fadzi Razak said...

Saya pun gemuk.. Gemuk ade baby dekat dalam perut :D

eMMe said...

ada!ada! ada baca..yg kawan grup wasap forward, suami tempik kat bini kt bilion PD, isk2..kalo le berlaku depan mata aku..mau aku tempik balik kat laki tu, kuang ajaq, ko yg buat bini ko gemuk nak bising plak, ehhhhh... tapi kalo suami kite, dia sayang tak kt kite, kalo kitenye size bertukar ke XXL, huhuhuhu...

uncle gedek said...

kurus krus sangat tak sedap pelok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...