Thursday, February 5, 2015

NAK NANGIS TENGOK DINDING

Memang hebat Kakcik ni
Sekarang skill makin bertambah
Selain menyepah, sekarang suka menconteng pulak 
Yang lagi best, sekarang dengan syok2 je dia pi conteng dinding
Dah bagi buku pun still dinding jadi pilihan
Ada ciri2 cikgu nak mengajo kat papan putih ni



Ni la hasil mural Kakcik kat dinding rumah
Nangis mak ko ni tengok dinding nak oi
Nasib la tak aku tak bagi magic color @ marker pen
Kalau idak..... lagi "cantik" dinding rumah aku...





1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hihihi hasil karya yg terindah masa anak umur macam ni Yani.. tu akak cat dinding yg boleh basuh bila dorang conteng2 yani..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...