Monday, February 16, 2015

HIJABSTER CILIK

Hijabster sangat tau...
Walhal serelum tudung Aleeya yang dulu je
Tudung masa Aleeya kecik2 dulu
Nasib la masih dalam keadaan baik
boleh la adik2 pakai

Comey sungguh la budak ni pakai SYRIA
Nanti nak beli lagi kasi Amira pakai



Sedang elok je tudung ni kat Amira



Jasmin pun jadi mangsa keadaan juga
Kasi dia pakai satu lagi SYRIA yang senget tepi tu
Budak ni tak duduk diam, payah nak tangkap gambar



Ni baru dapat gambar pegun diaorang
Sayang Jasmin tak pandang kat kamera
Aleeya pulak sekarang dah mintak pakai shawl pulak
Hai anak2 dara mama ni...




7 comments:

idzwa kamaruddin said...

comel gilerrr..

uncle gedek said...

bagosnya didik dari kecik

yu12kn0w said...

salam,nak Tanya pasal kedai kitchen cabinet tu dekat mana ye.. wasap saya boleh tak.. 0122224334

tq

SYANI said...

yu12kn0w,
Kitchen cabinet tu saya buat ngan Wira Kitchen kat Rawang.

Details pasal KC boleh tengok kat entry under label RUMAH.

SYANI said...

Uncle,
Trial n error je ni.. Alhamdulillah dia ok je pakai tudung.

SYANI said...

Idzwa,
TQ!

eMMe said...

ehhh comei aihh... kecik2 pakai tudung... cuteee je... nak dia pakai kan.. tak sibuk pun nak cabut tudung tu.. bagus2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...