Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 13, 2015

PLEASEEEEE.....TOLONG PILIH HEADER

Saja gatal tukar header pulak
Sebelum ni meriah punya header
Siap dengan hubby & anak2 aku interframe...hehehehe

Sejak dah tambah anak [JASMIN] ni
malas la pulak nak create header baru & insert gambar Jasmin
So decide nak buh gambo sorang je le..
Kot2 esok2 tambah anak lagi idak le kena create header baru pulok kan..
Pakai je la header sedia ada sampai jemu...hahahaha

Dah create header yang sempoi gile
[Dah tua2 ni prefer sempoi2 je]
So nak mintak tolong korang pilihkan header baru untuk blog aku ni 
antara dua ni...

[A]

atau

[B]


Ok korang tolong ek...
Background hijo tu belum decide lagi nak tuko apa pulak
Start dengan header dulu ye

PLEASE YA KORANG....
[A] @ [B]???



5 comments:

Nafira usof said...

saya vote for B!
hehehehe

(^_-)V said...

B..A macam blog mak yg lawak kekeke

Linda said...

B! so sweet...

Maz Anwar said...

vote for B.. :)

Eka Tikah said...

yg sekarang ni comel. hehe