Friday, January 16, 2015

TUNJUK SKIL DAH DIA

Annur la ni tengah membuas
Annur pulak.... Jasmin ha...
[Rasa kekok pulak panggil Annur]

Sekarang keje dia asyik nak memusing meniarap je
Duduk dalam carrier pun nak memusing 
Duduk elok2 ada la tak sampai 1 minit

Di minit2 terawal memang la elok duduknya
Tak lama pastu lain dah kedudukannya


Udah keluar takung.... siap menerap lagi ko
Masa ni macam terkejut orang panggil nama dia
konon2 dia kena caught red handed le tu



Panggil kali kedua udah rilek dia menerap kat situ
Apa2 la dik.. janji ko tak nangis..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...