Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 29, 2015

BIRTHDAY CELEBRATION ALEEYA

Permulaan birthday tahun 2015 ialah birthday Aleeya
Sebab dia lahir bulan Januari
Setiap birthday ahli keluarga mesti nak celebrate kan
Tak kira la sesimple mana pun

Birthday Aleeya pun kami celebrate simple2 je
Takat makan2 satu keluarga je
Tak reti nak organize majlis2 cam orang lain dok buat2 tu kan
[Lagi pun bajet dah takde... dah banyak pakai duit buat persiapan persekolahan anak2]

Ekceli birthday Aleeya jatuh pada hari  Rabu
Tapi kami buat makan2 pada hari Sabtu
Hari cuti senang sikit  kan..

Birthday Aleeya dia takde mintak kek pun
Dia cuma mintak aku buat puding karamel je
Ye la.. kek ni bukan feveret diaorang
Aku je yang hantu kek pun...wakakakaka


Nak feeling2 birthday cake, cucuk je la tag Happy Birthday kat tengah2 puding tu
Memula memang nak deco puding tu
Tapi dah lupa nak beli bahan2 untuk deco, so togel je la puding tu jadinya

Hasben aku pulak belikan satay ngan pizza
[biasa la menu ni kalau ada celebration apa2..hehehe]

Alhamdulillah... selesai sudah birthday celebration pertama tahun ni
Next, birthday Amira pulak in March...

3 comments:

Eka Tikah said...

pudingg. dapnyaaa. hehe

lieyalatif said...

meriah ....lagi2 disambut sefamily...

selamat hari lahir aleeya...moga sentiasa dlm keberkatan Allah taala...

Miz Eija said...

selamat hari lahir aleeya... moga panjang umur... menu pun best.. terliur baq hang :)