Wednesday, January 21, 2015

BILA KAKCIK BERKURTA

Aku ekceli tak tahu apa nama baju ni
Baju ni blogger Yana Halim yang kasi untuk Amira
Dah lama dah dia bagi
Tahun lepas rasanya...
Tapi masa tu baju ni cam besar je dengan Amira

Hujung minggu lepas, tengah kemas2 almari baju anak2
Ternampak la baju ni
[sebab baju yang tak muat semua letak belakang]
Dan2 tu terus suruh Amira try, kot2 dah muat

Ha.. ini la hasilnya
[baju ni namanya Kurta kan???]
Kak Cho, tengok ni...
Dah umur dekat 2 tahun baru nak muat baju ni
[Comel pulak kakcik bila dah muat pakai baju ni]

Abaikan baju t-shirt yang belah dalam tu
Malas nak buka sebab nak suruh dia try muat ke idak je

Jenuh nak ambik gambo dia posing betul2
Sekeping kat atas tu je la yang ok
Suruh dia posing lagi, udah dia taknak sebab sebok nak ngadap tab

Posing baring pun boleh la..



Tab tak lepas tu...
Adei.... budak ni kan...
[tengok baby kat belakang tu tengah berguling2 atas tilam]

Thank you kak Cho a.k.a YANA HALIM sebab bagi baju ni




5 comments:

yana halim said...

Alhamdulillah..
comeynye princess sorang ni. Cuma tang dada tu la cekci sikit. Tp x pe...pakai tudung bole cover. Hehe

SYANI said...

Haah la.. ceksi sikit... tunggu beso sikit lagi baru ok kot..

eima said...

wahh seswai ngan kulit die ... cantik berseri2 minah kecik sorg ni tau ..gebu betui

idzwa kamaruddin said...

omey sgt tau!

Eliss Mie said...

alahai comel sangat dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...