Friday, January 16, 2015

LENOVO UNTUK ADIB

Udah kakak ada henfon
sekarang giliran Adib pulak nak henfon
abahnya dah berjanji nak bagi henfon

Haritu hasben aku dah belikan henfon untuk dia
Kata nak tunggu bonus
Tapi sampai la ni bonus pun tak dapat lagi
henfon udah dibeli
[well, actually aku tak berapa setuju belikan telefon untuk Adib ni]

Anyway, mak redho je la
Nak2 pulak udah dibeli dan ditayang depan mata kan
Kalau stage diskas2 boleh juga aku mintak pospon
Apo la nak dikata....

Nasib la beli yang murah2 je
Bajet bawah RM300 kan
Ni je la dapat... LENOVO A319


Sebagai parents, risau juga bila anak dah bergajet2 ni kan
Macam2 boleh access
Semuanya di hujung jari
So kita kena la pantau lebih sikit
Hope Adib boleh guna kemudahan ni wisely




1 comment:

idzwa kamaruddin said...

yup..semoga digunakan dgn baik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...