Thursday, November 20, 2014

TERPENGARUH LAGI

Kuat sungguh pengaruh rakan sekerja ni
Since citer Maaf Jika Aku Tak Sempurna & Selamat Pengantin Madu
Aku dah tak folo drama2 tv ni
Bukan apa, aku asyik tak sempat je nak tengok tv
Balik keje pun tak dan nak on tv sampai la waktu Isya

Tapi member sebelah aku ni dah kata ada drama best lak
Memula tahan lagi.. tapi dah hari2 cerita mana boleh tahan beb
Akhirnya terjebak juga la aku menonton secara online
Siap buat marathon lagi sebab nak catch up episod2 yang aku tertinggal

Ha.. 2 drama ni la yang aku terjebak tu
Walopun aku tak minat si Sharnaaz ni
Tapi tengok gak le 
Tak menahan tengok dia dalam SUAMIKU ENCIK SOTONG tu
Ala adik2 gitu... awwww

Korang ada ke yang folo citer ni??

5 comments:

Lynn Hamzah said...

ramai betul la yang bercerita pasal citer nie...kita x berkesempatan nak tgk la kak...

rasp said...

i tak folo ...
tapi bonda ku folo...

lieyalatif said...

lieya nak layan tv takdan so selalu layan online jek .... best gak kan....setitis kasih darmia tu dah nak ending dah...auwwww!

Nafira usof said...

x tengok pon citer nih.
rumah saya xde astro.. hehehe

Mama Kembar 3 said...

tak pernah tgk pun. kat umah ni tv mmg si kembar yg conquer. tiap tiap hari i tgk kartun saja hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...