Thursday, November 13, 2014

ADVANCE BIRTHDAY PRESENT

Haritu dah dapat advanced birthday  card
Minggu lepas dapat advanced birthday present lak
Ha..kau.. berapa basi punya citer da...

Tak pernah2 dapat birthday present advanced ni
Via PosLaju lak tu
Ni dia hadiah aku...
3 helai tudung chiffon ruffles
Suke..suke..suke...

Hadiah ni kiriman dari bff aku
Tak sangka dia ingat birthday aku
Terharu akak!
Walopun dia maybe tak baca blog picisan aku ni
Aku nak wish... terima kasih dear!!!!
Macam tau2 je aku tengah gile tudung & shawl sekarang ni..

Sudah merasmikan tudung baru..
Siap selfie lagi..
Cantek la pulak kalernya tu...

Tudung ni material chiffon 
Terkial2 juga nak pakai tudung ni
Nasib la senang jugak nak dibentuk 
Ala macam tudung bawal juga cuma material je lain.

Korang pernah pakai tudung chiffon ruffle camni tak?
Ce kabo korang beli kat mana... boleh aku pi terjah2 beli tudung..

2 comments:

Nafira usof said...

cantek lah.. ade jual x tudung nih kat on9??
berkenan pulak.

SYANI said...

Ada rasanya Zura..
Kat tudung saya pakai ni dia tulis Tudung Ruffles. Cuba search kat fb kalau ada...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...