Wednesday, November 26, 2014

KIDDOS AND ME

Hujung minggu ialah precious time dengan anak2 & suami
Dari pagi sampai ke malam berkepit je satu family

So sambil2 melayan anak2
Kita wefie dulu yer...

Macam2 tone kaler anak2 aku kan???


Cukup ke bang banyak ni???
Macam tak cukup je... [hehehe]


Gonna miss this moment kan?
Anak2 makin beso
Lama2 akan tinggalkan mama & abah
Just like what we did to our parents  (T____T)

Cop... mana mamanya??
Mama di sebalik kotak hitam
My picture is priceless.... ahaks
(walhal mama korang dah cam rupe hantu mak lampir <---- tu pasal kena menyorok)


** Abah tak join sebab abah asyik mentido...

6 comments:

Kakzakie said...

Sweet moment yg sampai bila-bila akan dirindui selalu.

Masa ni semua comel-comel belaka. 10 tahun lagi semuanya dah jadi teruna hensem dan gadis manis:)

lia ummiirfan said...

yaaa... jangan lepaskan peluang sebegini... anak-anak membesar sekali dalam hidup kita.. comelnya anak-anak u dear.. :))

Nafira usof said...

hahahaha.. Zura pon x berani nak masukkan gambar kt rumah. lagi2 kalo tengah melayan anak2. hahaha.

Mama Kembar 3 said...

anak anak masih kecik tp kita dha start terbayang betapa rindunya bila diorang dah move out nnt kan... semua mak mak camni kot, bila bab anak je feeling lebih hehe

eima said...

kite slalu risau nanti anak dah besar kite dah tak leh nk manjakan diorg cam skrg ni .. huuhu

Aini said...

hantu mat lampir ye? hahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...