Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 12, 2014

KENA CUCUK LAGI

Hari ni genap la si Jasmin 3 bulan
Kena pi klinik untuk cucuk 3 bulan pulak
3 bulan berturut2 cik baby kena cucuk.. Sian dia

On the way pi klinik pagi tadi
Muka cam tak redho je sebab mama belum kasi susu lagi...
Hehehe.. tak sempat la adik...
Terkejar2 nak hantar abang kakak pi sekolah

Zoom sikit muka dia
Tapi asyik tak pandang kamera je

Sampai klinik, kena timbang & ukur panjang
Budak ni dah 5.1kg [walopun semenjak dua menjak ni kureng menyusu]
Asyik nak main je...

Pehtu baru kena cucuk
Menangis sekuat hati le bila kena injek
Dah pujuk2 baru diam
Kat klinik tu kejap je sebab orang tak ramai
Kitaorang lak orang pertama..
Ada la dalam 20 minit kat klinik tu

Pastu balik rumah terus kasi susu..
Lama lak tu menyusu.. dekat setengah jam
[Lewat la mama ko masuk opis hari ni]
Pehtu baru hantar gi rumah babysitter
Baru la pastu mama zasssss gi keje
Sampai opis kul 9.45pg

** Tu sebab aku update blog lewat hari ni
[Tu je motif sebenarnya nak bagitau]


3 comments:

idzwa kamaruddin said...

ala homeyyy homeyyy :)

Lynn Hamzah said...

comeynya dia...tp time kena inject tu kesian kan tgk dia nangis...

eima said...

ololo ni buat aku nk ade anak kecik lg ni