Wednesday, November 26, 2014

KAKAK HARAPAN

Alhamdulillah
Glad to have her as my daughter and my 1st child
Dulu memang harap anak sulung aku adalah anak lelaki
Tapi Allah bagi anak perempuan

ALEEYA BALQIS
nama yang kami pilih untuk dia
Anak harapan mama ni
Memang boleh diharap especially bab mengasuh adik2

Tengah layan Amira yang crancky bila bangun pagi2
Thank you kakak sebab tolong mama!


Pagi2 lagi kakak dah bangun
Solat Subuh
Dan tolong mama handle adik2
Mama memang terkejor2 bila waktu pagi
Ni sebab cuti sekolah, ok la sikit

Aleeya ada request nak duduk dengan opah kat Ipoh masa cuti ni
Tapi aku la yang reluctant nak kasi dia dok sana
Sebabnya.... kalau takde dia, jenuh la aku kan
Dia tersangat la VVIP untuk aku....hahahahaha

Now i know, sometimes Allah bukan bagi apa yang kita nak
Tapi Allah bagi apa yang kita PERLU
Thank you ALLAH!

1 comment:

NurWanZ Abd Halim said...

bagus kakak yaya, uittt kak cik pepagi udah berkelah depan pintu ye hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...