Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 5, 2014

APLIKASI HOTLINK RED UNTUK PENGGUNA HOTLINK

Aku adalah pengguna setia Hotlink
Dah hampir 8 tahun kot pakai Hotlink
Setakat ni tak pernah la mengecewakan aku...
Lagipun coverage ok je dengan Hotlink ni
Lagipun aku bukannya kaki gayut mahupun kaki sms

So para pengguna Hotlink, korang tau tak dah ada aplikasi Hotlink RED?
Aplikasi ni hanya untuk orang yang pakai Smartphone saja
Korang boleh download kat Playstore [untuk pengguna Android]
Kalau takde smartphone sila abaikan entry ni ye..hehehehe

Logonya cam bendera Jepun tu tau..

Melalui aplikasi ni, korang dah tak payah nak cek balance cara old pesen
iaitu dengan cara dail *122# kalau nak cek balance @ nak top up kan
Betullllll... dah tak payah dah semua tu
Just instal Hotlink Red ni kat phone korang, pastu terus terpampang balance duit korang
dan bila tarikh last kredit korang tu

Balance data plan korang pun boleh dilihat disitu..
[Aku subscribe data plan 1GB je...]

Selain tu ada la lagi pilihan2 lain
Kalau korang nak subscribe data plan ke, nak beli hot ticket ke
Serba serbi ada berkenaan Hotlink dalam tu
Sediakan duit je dalam akaun korang..

Ha.. ada bonus juga untuk korang yang nak instal Hotlink Red ni
Bila korang instal je apps ni
otomatik dalam RM5.... FREE tau... terus kredit dalam akaun korang
Suka tak? Suka tak??
So apa lagi... pi cepat2 instal apps ni...










6 comments:

Nafira usof said...

Waaaahhhh.. berita baik neh!!!
nak buat jugakkkkk!
rm5 tuh banyak jugak tuh..
mekasih yer atas info yang best ini.. hehehe

eima said...

ooo cam tu ek ..nanti try godek2 tgk

Fidham Shah said...

Sayaa takkk dapattt pownn rm5 :'(

Fidham Shah said...

Sayaa takkk dapattt pownn rm5 :'(

Borneo Avenger said...

kak sebagai pengguna hotlink red apa kelemahannya..n apa saranan utk memperbaiki system hotlink red

Bernat Situmorang said...

My data have balance why nothing function or cannot loading