Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 19, 2014

BIRTHDAY PRESENT

Aku tak pernah request untuk majlis yang grand2
Kalau tak celebrate pun takde hal pada aku
Tapi cam dah jadi biasa kalau ada birthday mesti ada kek & makan2

Semalam hasben aku tak keje
Anak2 aku pun tak ke sekolah kebangsaan sebab ada hari anugerah
So deme arrange la makan2 untuk birthday aku
Hahahaha...
Aku just suruh beli kek potong je...
Kalau beli kek sebiji takut tak habis pulak

Balik keje semalam, aku gi ambik Jasmin kat babysitter
Lepas solat Maghrib, baru la start makan2
Hasben aku belikan kek Tiramisu 3 slices
pastu ada satay sikit... tu je

Sebelum makan2 anak2 suruh aku tutup mata
Ada surprise katanya
Cewah.. berseprise2 la pulak
Bila dah bukak mata.. jeng..jeng..jeng... 3 hadiah ada depan mata
Sebelum buka hadiah, Aleeya bagi satu surat


Kelakar la pulak tang part "walaupun mama agak garang" tu

Anak2 kasi hadiah sama
Bunga plastik 
[lupa lak nak tangkap gambar]
Terima kasih anak2 mama, Aleeya & Adib

Pastu satu lagi hadiah dari hasben
Yang dari hasben ni seprise nak tau tu

Ini la hadiah dari hasben
[masa ni dah buka la pembalut hadiahnya]
Walopun kempis beg tu tapi benda dalamnya mahal tau





Jeng..jeng.. jeng..
Subang idaman hati [yang aku buat entry birthday wishlist tu kan]
Ehem.. macam tau2 je laki aku ni
[Memang le dia tau sebab dia hari2 skodeng blog aku..wakakakaka]

Apapun, terima kasih abang atas hadiah tu
Buka2 kotak terus pakai tau..
Last but not least
Ai..ai..aishiteru...

3 comments:

Aini said...

Ok nak buat entry hadiah birthday idaman jugak la.. untung2 husband baca lalu dapat mcm kak syani..hehe... Happy birthday

Lynn Hamzah said...

tahniah tahniah...dapat juga yang kak syani idamkan...

Unknown said...

Happy sweet birthday syani... semoga diberi rezki umur dan kesihatan yang baik... dilimpahi kasih saying... aamin.. dr kak ina, selayang baru...