Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 10, 2013

MOTHER'S DAY

Semalam Mother's Day ke??? 
Aku tak pernah bother pun, tu sebab tak aware..hehehehe
Kalau betul semalam Mother's Day, aku ucapkan Happy Mother's Day pada semua ibu2 diluar sana.. terutama sekali pada mak aku & mak mertua aku yang tersayam

Semalam Yaya balik bawa satu kertas
Terus dia bagi kat aku pastu cakap SELAMAT HARI IBU, MAMA!!!!
Terharu ahkak.... kertas tu ialah kad Hari Ibu... handmade oleh Yaya


Semalam dia ada kelas pendidikan seni visual (PSV) kot... 
Zaman2 aku dulu dipanggil pendidikan seni
[aku paling benci subjek ni sebab aku tak pandai melukis]

Pastu kata Yaya, cikgu suruh pilih satu --> nak buat kad Hari Ibu @ Hari Guru
Ya pilih Hari Ibu... kata Yaya
Sooooo touching lar..... dia pilih ibu instead of cikgu
Harus la kan..... sapa yang bagi ko makan nasi, minum susu bagai kan........
Good girl!

4 comments:

NM03 said...

ahad kan?

bunga_rose said...

rasa belum lagi.. sabtu or ahad ni kot ari ibu...

Nafira usof said...

Mother's day Ahad nih.. Ahad minggu ke 2 bulan May~

sweetnye Yaya.. My Anis tak tau lah ade buat ke tak~ hehehehe

Eliss Mie said...

Hari ibu ahad ni, ahad kedua bulan saya, mei - kata mei mei dlm upin dan ipin tu psl tahu..comel kadnya :)