Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 6, 2013

AMIRA'S HAPPY HOUR

Waktu yang paling budak ni suka ialah waktu MANDI
Tergedik2 kaki dia kalau aku cakap jom mandi
Buat masa sekarang, masih mandikan dia dengan air suam
Tapi kalau mandi tengahari [kadang2] aku jirus air sejuk je
Melalak tak hengat la budak tu..heheheh

 Selesanya dia dok berendam dalam besen
[oh ye.. aku mandikan kat tepi sinki dapur je...]

Mandi..mandi..mandi...


** Lagi 2 minggu dah nak start keje... Sayang nak tinggalkan budak ni kat orang..huhuhu

4 comments:

~aYu~ said...

bulatnya dia... comey sgt.

Siti Hawa said...

comeynya dia? Saya pon ada baby girl 3 months old..and sangat suka mandi..

dandandiri.blogspot.com

Qhaifa Nur said...

seronoknya amira mandi...

Kesuma Angsana said...

hehehe suka tgk!