Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 3, 2013

KAFEIN PERTAMA

Aku ni kan memang hantu Nescafe tau
Sejak dari dulu lagi, mest hari2 nak pekena
Tapi sejak pregnant, aku dah tak minum nescafe 3-in-1 kat rumah
Aku bancuh Nescafe kat opis je [cicah ngan biskut..sedap ooo]

Tapi sejak dalam pantang ni, memang aku tak minum Nescafe langsung
tah le kenapa.. sedangkan stok berlambak je kat rumah
hasben aku la yang rajin minum
minuman harian aku cuma- susu-milo-air suam
kopi ngan teh pun aku tak minum
sebelum2 ni kalau dalam pantang, aku belasah je minum nescafe tu



So semalam di hari ke 42 aku berpantang
telah selamat minum se mug nescafe 
harap2 takde la apa2 efek kat baby
[cuma petang semalam dia tak berapa nak tido je... efek nescafe ke ha???]

6 comments:

Rasp said...

bila menyusukan anak...
apa yg kita makan...
100x kita fikirkan...
takut efek kat baby kan...

:: Mrs.Eady :: said...

alamakkk..same la ni hantu neskepe!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie kdg2 jer minum Nescafe ni...

~aYu~ said...

ayu time pantang mmg milo dan nescafe je. teh mmg tak minum.

Nafira usof said...

saya tak boleh sangat minum nescafe or kopi.. sakit kepala.. hehehe

Kesuma Angsana said...

KA x brp minat nescafe ni!