Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 4, 2013

ROTI ROSE

Malam Sabtu lepas ajak hasben gi beli barang dapur
Kalau tangguh2 kang, kot2 tak sempat lak
Sekarang ni kalau buat apa2 pun, kena buat cepat sebab tengah tunggu masa kan...
Kalau dah terberanak sure kena kuarantin kat rumah je

Dah alang2 beli barang dapur, sure beli stok kudapan sekali kan
Tetiba terpandang roti ini buat pertama kali
First time jumpa.. selalu jumpa perisa vanila/coklat/jagung je

Sedap jugak ek roti Rose ni
Takyah feeling sangat cam Umi Aida dok makan kelopak bunga ros tu la
Makan roti rose lagi sedap.. kenyang pun kenyang...

** Ada blogger citer jumpa roti ni perisa butterscoth pulak.. Nanti nak try..

5 comments:

Qhaifa Nur said...

dulu susah nak dapat roti perisa baru ni , sekarang senang...
butterscoth sedap..rose kurang suka pula...

Nory Zoulkefle said...

perisa baru yer...
tak penah try lagi...

Ya ALya said...

ya suka perisa butterscoth...sedap...

Rasp said...

my fwen baru beli yg butterscotch tu...
dia kata boleh tahan aaaaa....
tapi kannnnnn....
i roti2 yg ada inti krim i tak leh layan aaaa....
pelik kan...

mr icham said...

dah lama ada la...bagi aku rose lagi sedap dari butterscotch...hehehe...selalu beli yang nie kat kedai depan rumah masa teman haikal beli gula-gula...ha ha ha...