Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 15, 2013

PENGARUH RAKAN BLOGGER

Dah namanya dok kawan dengan blogger tak berapa tegar cam aku
Maunya idak terpengaruh sikit sebanyak ye dak
Terkini.... jeng...jeng..jeng... member sebelah meja teman pun dah terjebak di arena blog
[Adalagi 2-3 orang yang terjebak gara2 aku..hahahahaha]

Ok la tu... ada kemajuan ye dak??? [Tepuk tangan untuk diri sendiri]
At least ada benda korang buat dari duduk saja2 kat opis kan
Slow2 belajar selok belok blog, lama2 expert la...
Aku ni pun kalau ikutkan idak le expert sangat,  tapi at least melalui blog ni dapat mengembangkan dan menjalinkan silaturrahim. Siap ada lagi terjejak kasih pulak tu.. 
betul tak???

Ok la... meh aku nak promote sikit blog cik adik kita sorang ni.. namanya ZIHA
Sebab masih baru, so entry belum banyak lagi
Entry pun masih tahap shy2 baby gitu..hahaha..


Jom sudi-sudi  pi terjah  blog dia --->  NurWanZ
Semoga semakin maju dalam arena blog ni yer Ziha

4 comments:

Nafira usof said...

boleh lah tambah lagi ramai kawan..:)

NurWanZ Abd Halim said...

hahaha tq tq tq sahabat mari mari mari....jom singgahhh

Rasp said...

insyaAllah akan ku terjah....

Kesuma Angsana said...

lepas ni mesti ramai kawan dah !