Thursday, March 14, 2013

BERSANGKA BAIK DENGAN ALLAH

Setiap yang berlaku PASTI ada hikmahnya
Cuma kita yang tak tahu
Dan setiap sesuatu bukannya secara kebetulan tapi dah ditentukan
Lagipun Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita

Hari ni adalah ulangtahun perkahwinan aku yang ke-9 tahun
Hari ni jugak, aku ada cek up kali terakhir di KD Batang Kali
[Kena scan bagai sebab dah overdue kan.. tapi semuanya dalam keadaan baik]
Hari ni jugak, benda yang aku tunggu2 & cuba settlekan  dari bulan 2 haritu  dah diperolehi
[office matters la.. tapi  plus dengan good news yang tak disangka2]
Alhamdulillah atas semuanya... 
Memang nak tunggu semua ni settle baru aku boleh beranak dengan tenang kot...hehehe





Baby, jangan kuar lagi ye...[Instinct aku pun kata belum lagi kot]
Kasi can mama celebrate dengan abah dulu ye
** Nak makan kek banyak2 malam ni.. aci tak???


** Agaknya baby nak kuar dekat2 dengan birthday Pakcik ngan Nek kot ye..Senang nak celebrate sekali nanti kan..

5 comments:

Nory Zoulkefle said...

MOGA SELAMAT BERSALIN YER....

Daddy Ziyyad said...

Moga dipermudahkan bersalin....Mmg takde rasa contraction lagi ke?

SYANI said...

Nory,
Doa2kan le semoga dipermudahkan segalanya..

SYANI said...

Daddy Ziyyad,
Belum ada contraction lagi.. tapi dah makin memberat ke bawah dah..

Kesuma Angsana said...

yup betul sgt tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...