Friday, March 1, 2013

MAC YANG DINANTI

Assalamualaikum......

Udah masuk bulan Mac dah kita... 
Asal masuk bulan Mac ni makanya makin berdebor2 la aku
Anak2 pun makin eksaited... asyik tanya bulan ni baby keluar ke mama?? Bila?? Besok ke???
Aduhai.. jenuh nak menjawab...
Ramai ke yang celebrate birthday bulan ni???
Dalam family aku pun ada jugak yang akan meraikan ulangtahun kelahiran masing2
Adik aku  ACIK pada 17/3
Wan a.k.a Datuk aku pulak pada 18/3 ni  
Semalam Paksu aku ada update kat fb pasal birthday datuk aku tu
Ada nak celebrate kot sempena ulangtahun Wan yang ke -80  
[semoga Wan dipanjangkan umur]

March birthday boys...


** Yang dalam perut ni tah bila la tarikh dia nak keluar...


** Wedding anniversary aku pun bulan Mac la... [terlupa ingatan kejap sebab asyik fikir beranak je.... ampunkan aku bang!] <<<----- aku baru edit ni..

8 comments:

Rasp said...

nanti ada geng lah baby u tu nanti :)
walopun umur dah 80, tapi sihat & kuat lagi i tgk wan u sis...

:: Mrs.Eady :: said...

keluar la hari nie..hehehe..

♥nrina♥ said...

baby ni kuar 7 mac...birthday sy hahaha...

Chik Att said...

Atuk hansemmm...

Qhaifa Nur said...

bln mac besday 3 orang ahli keluarga juga...

tak lama keluar baby baru...sabar

Nafira usof said...

saya n My anis pon bulan 3 jugak~

nampak sihat lagi wan nye.. moga terus di kurniakan kesihatan yang baik~

bila due date 3rd bb nih??

Ya ALya said...

ya pun bufday bulan mac gak......

cerita siti said...

sy pun harapkan mac tp tgk2 feb juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...