Monday, March 4, 2013

PERSEDIAAN BERANAK #3

Persediaan seterusnya ialah memunggah perkakas baby yang dah terperam dalam stor
Nak kena jugak kelebet2 apa yang patut, boleh pakai lagi ke idak
Ni pun kelambu baby dah tak boleh pakai
Palang besinya dah berkarat & terpatah... lempor je la jawabnya

Akhirnya, ini yang telah dikeluarkan...
Takung... [apa nama sebenar menatang ni ek???]
Adib pun nak enteprem...
Dia tolong lap2 habuk kat takung tu..

Dan juga playpen baby...

Asalnya cuma nak bersihkan & tengok keadaannya elok lagi ke tak

Tapi dah alang2 aku keluarkan, malas la nak masukkan balik dalam stor
Lagipun tak sampai berapa hari je lagi bakal digunakan 
So standby je la kat ruang tamu cenggini...



** Dalam dok tertanya2 pasal Siti yang aku jumpa di Hospital Selayang tempohari, rupanya2 dia dah selamat bersalin minggu lepas. Tahniah ye Siti...
[Siti, kalau awak baca entry ni, email saya ---> aikimi18@yahoo.com]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...