Wednesday, September 19, 2012

JUST NICE FOR MY KITCHEN

Edisi verangan... tak leh kata apa la
Tak salah kalau berangan kan???



Memang sesuai beno dengan saiz dapur aku kalau nak buat cenggini..
Kalau la dapat... [tak tahu la bila.. tengah gigih kumpul duit]

14 comments:

Bitt (double IS) said...

cantiknya...mesti harga lebih 8k nihh...

NM02 said...

hi hi hi

huh... lama benau tak skodeng blog kekawan... ok, bw laju2...

zassssssss

>__<

Me said...

sangat sangat sesuai.. simple but convenient gitu... eden berkenan kat built in oven n microwave tuhhhhh

SYANI said...

Bitt,
Tersedak pulak aku dengar bajet harga cenggitu... Nampaknya kena lagi gigih la aku kumpul duit..

SYANI said...

NM02,
Welcome back....

SYANI said...

Kerul,
Jadi la untuk teratak kecil aku.. Dapur aku bukannya luas sangat. Simple adalah lebih sesuai..

- dieyana - said...

comey2! dieyana suka! insya-Allah, nanti dapat tu....usaha tangga kejayaan..:-)

Kesuma Angsana said...

mmg cantik klu cm ni

:: Mrs.Eady :: said...

cantikkk :)

|| NaFiRaa || said...

joint verangan jugak~ bestnye~

♥ ROS ♥ said...

Wah cntiknyer... Nmpak kemas... Ingt dapo kak syani dh td.. :)

SYANI said...

Ros,
Tengah berusaha mendapatkannya...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

Insyaallah dapat juga suatu hari nanti... lagi lama lagi canggih fesyen dapur kan..

Eliss Mie said...

in sya Allah boleh tu. banyak2 survey in sya Allah dapat yang best price dan kualiti tip top :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...