Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 26, 2012

GREY'S ANATOMY SEASON 9

Tak sabar nak tengok season baru citer ni
Ending last season memang tergantung
Apa yang pasti LEXIE dah mati...
Yang lain2 tak tahu la cemana diaorang survive dalam plane crash tu

This upcoming season katanya McSteamy a.k.a Mark Sloan pun akan tinggalkan Seattle Grace
Tak penting la tu.. janji ada McDreamy, Meredith & Christina

New season akan start esok [27/09/2012] di US
So by Jumaat dah boleh tengok episod 1... can't wait...

8 comments:

Kesuma Angsana said...

KA pow suka siri ni!

Qhaifa Nur said...

hubby suka sangat citer mcm ni...

eMMe said...

alaa... tak tgk la.. best ekk...
kalo tgk dari episod first tu.. maybe jadi cam Sis Syani la, tak leh miss kan tgk cite ni, hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

jumaat ni tv berapa??update plissss.......tv berapa??

SYANI said...

KA,
Best kan citer ni.. memula dulu tak suka, la ni addict dah dengan citer ni.

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Terbalik la pulak.. hasben saya tak gemar sangat..

SYANI said...

Emme,
Kena folo dari awal, baru boleh feeeeeeeeeeeel..

SYANI said...

Mrs Eady,
Kat tv @ astro tak tahu la adake tidak. Selalu saya tengok online je...