Monday, September 3, 2012

BROWN & CREAMY

Sudah cuba Nescafe baru ni? 
Yang iklan ada Afdlin Shauki tu ler....
Aku baru je try masa beli barang dapur bebaru ni
Sebelum ni asyik beli Nescafe yang pek kaler merah tu
[aku jarang dah minum 3-in-1, tapi beli untuk stok laki aku je]

Dah alang2 ada kat rumah, aku pun try la minum sepeket
Lagipun adik aku pernah tulis kat blog dia pasal nescafe ni
katanya sedap.. tu yang teruja aku nak try tu
TAPI.... memang sedap pun!!!

2 comments:

Kesuma Angsana said...

KA x brp gemar tap kat office N kat rumah memang ade stok ni! En Hubby hantu nescafe hehehe

(^_-)V said...

esok pagi nak gi cek up jangan minum tau along, ari tu last cek up gatai gi minum milo 3 in 1..terus trace ade sikit gula dlm air kencing..nasib kene tazkirah je..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...