Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 18, 2012

ADIB SUDAH 5 TAHUN MA....

Alhamdulillah, 15/09/2012 yang lepas, genap sudah usia Adib 5 tahun
Cam biasa la kan.. kalau birthday2 ni sure la kena celebrate sikit2
Time2 birthday ni la pun dapat melantak kek birthday..ye dak??
Nak2 pulak KING'S dah bukak cawangan kat Batang Kali
Bantai beli kek kat situ je la.. dah tak main la kedai kek picisan yang lain
[Bosan dah asyik melantak kek sepan  dengan krim yang berminyak2 tu]

Kek Cream Cheese Blueberry jadi pilihan Adib
[abah Adib sebenarnya yang pilih]
Nak beli yang gambar Boboiboy @ Angry Bird takde la pulak masa tu

Seperti yang dijanjikan dengan Adib, ada la buat makan2 sikit kat rumah
Majlis tertutup untuk anak beranak je
Al-maklum la.. bajet ciput... belum berkesempatan nak buat grand2 punya birthday party
Jamuan kecil-kecilan kami takat makan satay je la
Jadi la kan... Ooops.. nampak sikit kan?
Ini baru sebahagian yang dibawak keluar.. nak buh semua tak muat lak meja tu
Sebelah sana pulak ada la kuih raya
Saja la letak kat situ kot2 ada yang nak tolong perabihkan [tapi end up tak habis pun]
Satay ngan kek je yang laku...hehehehe


4 comments:

- dieyana - said...

hepi besday adib! sedapnya kek! ;-)

Kesuma Angsana said...

hepy belated birtday adib ye

Qhaifa Nur said...

hepi besday Adib Aiman....
sedaplah kek dia....

♥ ROS ♥ said...

Hepi belated birthday adib :)