Tuesday, April 19, 2016

UPGRADE

Kat opis dalam fasa nak upgrade PC
dan jugak software accounting yang digunakan sekarang
Dah 5 tahun dah pakai PC sekarang
So tahun ni merasa la PC baru..yahuuuu
harap2 lagi best la dari PC sekarang 
harap2 dapat pakai monitor besar tv.. baru puas nak nengok skrin komputer
[wah kau.. demand nampak!]

Dah alang2 menuko PC baru
aku pun propose kat bos nak upgrade software sekarang
opis kami pakai sistem MYOB untuk account department
Sekarang pakai version 15
tapi nak upgrade ke version 18.... GST & RMCD compliance katanya
version sebelum ni pun GST compliance gak tapi yang upgrade version ni lagi latest.
Baru release awal bulan 4 hari tu katanya


Alhamdulillah bos luluskan untuk upgrade!
Thank you bos!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...