Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 13, 2016

SEDIH & GEMBIRA

Assalamualaikum semua...
Dah 4 hari blog terbiar
Sebabnya tuan blog pegi bercuti
berjalannya 2 hari je.. pastu 2 hari lagi cuti melepak kat rumah je...

Perkhabaran sedih ialah
telefon kita rosak..
Sehari sebelum kita pegi cuti
jenuh digodak2... pun tak boleh
dia stuck kat bootloop kat logo tu
Sapa terer bab repair2 tepon ni??? Help me please...

Habis la semua gambar2aku dalam tu..huhuhuhu
Nasib ada yang dah sempat transfer dalam PC
and nasib ada tepon lagi satu..


Yang gembiranya kita baru balik dari cuti2
tak lama pun 2 hari 1 malam je
pergi nun sampai ke Cherating..hehehehe
Nanti la kita buat entry....
Tengah ambik mood blogging

Tempat kitaorang stay kat Cherating..


** Nak settlekan kerja dulu.. nanti kita buat entry pasal Cherating..stay tune ye..

3 comments:

Nafira usof said...

Wahhh.. tetiba jer ke pergi bercuti?
bagus lah.. tapi selalu camtuh kan. yg x plan nih selalu nye menjadik. hehehehe

nanti update citer cuti2 k~

Husna Rahman said...

susah hati betul klu fon rosak kan...same goes to me..resah semcm je slg xleh godek fon...

Qhaifa Nur said...

Cherating...bestnya
tumpang sedih juga...