Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 12, 2015

AIR FRYER --> BOLEH MASUK WISHLIST

Mak aku sekarang dah jadi dealer Amway kome
Pasni takyah dah susah2 aku nak beli barang
pastu takyah nak emo2 cam masa buat entry
[Hit entry blog ni tu...]

Sekarang boleh kata mak aku ni dah addicted dengan AMWAY
Segala makneka pakai brand AMWAY
Baik dari bedak, sabun, losyen, vitamin
sehinggalah periuk NOXXA,  steam Iron Philips, dan terkini AIR FRYER Philips

Masa kami balik haritu serius la pakat menjakun pakai Air Fryer
Tengok demo kat Go Shop pun udah teruja
Ni pulak nak test sendiri...


Ni dia Air Fryer XL
Harga kat Amway dalam RM2K++ kot

Senang rupanya nak guna Air Fryer ni
Susun je benda yang nak goreng tu dalam tempat nak goreng tu
Set time & suhu, tekan ON
pastu tunggu la bunyi menandakan dah siap
[Ala2 kaedah bila guna oven gitu]

Memandangkan baru nak cuba, kami mulakan dengan yang simple2 je dulu
Goreng Nuggets, Wedges & Fries
Dan hasilnya.... 
Memang tak mengecewakan
Rasanya lebih sedap dari digoreng dengan minyak
Nugget tu lebih lama crispynya
[nugget takde dalam gambo ye]
Tak cepat soggy la boleh dikatakan
Wedges tu memang marveles ai tell u
Fries pun tak cepat lembik





Lepas kali pertama try, asal nak goreng nugget, fries & sewaktu dengannya asyik guna Air Fryer je
oooo dah tak main pakai kuali & minyak masak yang banyak

Pastu mak aku ada try buat ikan cencaru sumbat dengan Air Fryer ni
Pergh...... memang mantap... sedap
[sorry takde gambar nak share]

Ayam je belum try lagi 
Ada member kata ayam masak dengan moist sekali
Nanti balik Ipoh boleh try lagi

Air Fryer ni betul2 menambat hati aku
Kalau tak kerana harganya yang mahei tu, awal2 aku dah oder kat mak aku
Walopun mak aku bagi bayo ansur2 aku ni tak berapa suka sangat berhutang2 benda2 camni. Lagipun aku ni tak berapa gemo komitmen bulanan 
[melainkan rumah & kereta je]
Ada duit baru beli
Takpe.. slow2 kumpul duit
Kita masuk Wishlist dulu ye
[beli kat Go Shop je la murah sikit..wakakakaka]






8 comments:

Nory Zoulkefle said...

memang best kalau dapat beli ni..
nory minat jugak..
ada usha brand TRIO murah sikit..
hehehe

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Cikna said...
This comment has been removed by the author.
Cikna said...

Amboi rege dia mmg sungguh la..... Tp klu utk kesihatan pe slhnye.....;-)

Cikna said...

Masak pun sekata,nice.....;-)

hajar hasan said...

saya ad jual Philips air fryer xl dan pelbagai barangan lain seperti Philips iron steam generator dari UK , semestinya harga murah dari pasaran di Malaysia, boleh visit page Shoppe.UK di facebook, :)

larry mapp said...

Getting the best air fryer can be a great way to eat healthy and delicious tasting meals. We have compiled a list of the best options available on the market. Joe Ruiz

Aron_ Seo said...

Tofu has been around for thousands of years but it was only recently we discovered how great it tastes deep fried! This article takes a look at methods used to create this delicious treat! click here