Monday, June 15, 2015

CHECK UP 10 BULAN

Pagi tadi bawa Jasmin pegi klinik
Nyaris tak terlupa ada appointment kat  klinik hari ni 
Tengok kalender baru teringat

Pagi2 kejut diaorang semua cam biasa
Kena awal sikit la sebab hari ni dah start sekolah kan
Sebelum pi klinik, hantar dulu Amira ke rumah babysitter
Pastu hantar Adib ke sekolah agama
terus pi klinik Genting Malik

Muka bangun tido

Nasib la dia nak jugak duduk elok2 dalam takung dia tu
Kalau idak nak membuas memusing memanjat 
jenuh aku...

Hasil check up budak ni, timbang dia naik la setengah kilo
[walopun budak ni kuat makan, tapi dia kuat berak jugak]
Takpe la, aku andaikan je budak ni punya metabolisme tinggi..hehehehe


2 bulan lagi check up & cucuk setahun pulak.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...