Wednesday, June 24, 2015

AIDIJUMA NEW RELEASE

Hari ni new design dah keluar kat website AJ
Tapi cuma Blue Label & Green Label je la
[sekarang aku dah tau dah label2 ni semua...wakakakak.. Riak!]


Baru je lagi aku terjebak ngan AJ ni
Selama ni aku takat pakai bawal paso malam je
AJ  ni pun ada selai dua kawan2 aku pernah bagi

Bila dah try banyak2 AJ ni cam best la pulak
Siap aku ada group whatsapp untuk AJ..
Ni semua kengkawan aku la menjebakkan aku ni
Tengs korangggggg


Fuh... Rambang mata memilih
TAPI nasib la aku belum gaji
Memilih kat website ni memang kena cepat sebab cepat aje SOLD OUT
Nak2 pulak kalau yang lawo2 kan...

Dah.. pi terjah cepat website AJ tu!
Hilang sikit mengantuk pepetang ni..

1 comment:

aryan azra said...

akak suka juga,ada juga beli,tapi tak pernah beli kat website..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...