Wednesday, June 10, 2015

TAK TERBACA DIBUATNYA

Gara2 cuti seminggu, blog pun cuti
blogwalking pun terencat juga

Tengok kat list feedly aku dah beratus senarai blog entry kengkawan yang aku tak baca lagi
Wei... tak terbaca dibuatnya
Aku sempat cover yang current je
Aku baca blog korang2 semua kat sini je
[Bila nak komen baru gi website korang]

Tu dia... entry2 korang yang aku tak baca lagi
400+++... memang tak dan le...



Kesudahnya...
Maafkan aku ye kalau2 tak dan nak nyinggah baca entry kome
InsyaAllah akan catch up yang terkini je


Happy blogging uols...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...