Tuesday, May 5, 2015

ROYAL PRINCESS - CHARLOTTE ELIZABETH DIANA

4 hari bercuti,  3 hari aku tiada interaksi di alam maya
3 hari tu pun sebab aku balik Ipoh
Mak aku dah potong pula WiFi kat rumah
So harapkan data masing2 la kalau nak online pun kan
Pehtu, aku pulak tak beli top up lagi.. so memang putus hubungan la

Selama bercuti ni berita jangan harap la nak tengok
TV dikonker dek anak2 & anak buah
Asyik nengok kartun je...

Ni pun semalam balik Batang Kali, baru la dapat online
Baru tau kes eksiden kat DUKE tu
Pastu baru tau yang Kate Middleton dah bersalin
Wah... dapat baby girl lak...sepasang dah anak diaorang


[pics google mari]

Kate ni mantain jelita walopun baru 10jam lepas bersalin
Ye la kan.. dah royal family kan.. 
Takkan nak sanggul tinggi, pakai selipar pulak kan masa nak hadap crowd

Kali ni dapat gegirl pulak
Hari ni dah announce nama anak diaorang
CHARLOTTE ELIZABETH DIANA
[habis nama nenek moyang dia sapu..wakakakaka]

Suka tengok couple ni, sweet & modest je
Pastu takde la nak sorok2 gambar & nama anak  cam sesetengah retis tu kan
Lepas beranak terus bagitau the whole world..
Kita pulak yang eksaited ye...
Congratulations Kate & William.



3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ada lak nama nenek dia DIANA tu kan yani..
Bagus dorang ni low profile walaupun anak raja..

Sanisah eeiyss said...

comei kan (^___^)

sweet ja

Sanisah eeiyss said...

lupa bagi salam kat tuan rumah (^___^) salah ukhwah! saya folo di 577

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...